Technical problems

TopicRepliesCreatedLast replysort icon
Filter tickets 1 2 years 19 weeks ago
by Asmith3006
1 year 48 weeks ago
by chrisriver
Rss Feed Fails after adding WIKI pages 3 1 year 49 weeks ago
by Guest
1 year 49 weeks ago
by Guest
Сreating a task - error 0 1 year 51 weeks ago
by iaeronaut
n/a
admin can't create new project 5 3 years 10 weeks ago
by utx
2 years 20 hours ago
by jaltaf
Too many problems 0 2 years 5 days ago
by Junaid
n/a
How does project pier send emails? 1 2 years 1 week ago
by mojcris
2 years 1 week ago
by Jon
We are sorry, but ProjectPier is not currently able to execute your request. An Error Report has been sent to the administrator. 7 4 years 12 weeks ago
by Maulkin
2 years 1 week ago
by badiane
File size restriction of 500 kb ??? - How can I change it? 1 2 years 2 weeks ago
by cabomba
2 years 2 weeks ago
by Jon
Cannot send mail with SMTP 0 2 years 3 weeks ago
by CryptDemon
n/a
Fail to upload file 1 3 years 5 weeks ago
by splitfiretj
2 years 5 weeks ago
by JEdw411
After updating I see now "~" symbol as a prefix 1 2 years 6 weeks ago
by Ron
2 years 6 weeks ago
by Jon
Date format wrong - date picker 0 2 years 6 weeks ago
by yuvaforu
n/a
installation roadblock 10 6 years 11 weeks ago
by Sissel
2 years 7 weeks ago
by askWinters
0.8.8 - MAMP - installation of sp2 gives me a blank screen 0 2 years 9 weeks ago
by mscwebmaster
n/a
SP2 installation problem 0 2 years 9 weeks ago
by pope_of_chilitown
n/a
Can't change timezone 15 3 years 19 weeks ago
by mpchadwick
2 years 9 weeks ago
by sunriseresources
2 issues one major 1 2 years 10 weeks ago
by markp20
2 years 9 weeks ago
by Jon
Inherited website 1 2 years 10 weeks ago
by Julietuk
2 years 9 weeks ago
by Jon
Call to a member function getYear() on a non-object 4 4 years 5 weeks ago
by triferema
2 years 10 weeks ago
by cesar.osorio
Timestamp incorrect 0 2 years 10 weeks ago
by dunntm
n/a
can not add a contact 0 2 years 11 weeks ago
by tosinakinsowon
n/a
Can't Add User 6 3 years 20 weeks ago
by stanhook
2 years 11 weeks ago
by tosinakinsowon
Delivery failure sending (almost!) every mail 2 2 years 14 weeks ago
by Sup2Ops
2 years 11 weeks ago
by Jon
new installation with patch 1 & 2 with weird tilde symbols in front of most text items 3 3 years 22 weeks ago
by magicbeet
2 years 11 weeks ago
by tgsteine
language problem 0 2 years 11 weeks ago
by armandoxavier
n/a
Syndicate content