Technical problems

TopicRepliessort iconCreatedLast reply
Message content missing after upgrading from 0.8.6 to 0.8.8 1 20 weeks 1 day ago
by jana
20 weeks 22 hours ago
by jana
500 Internal Server Error after installing PP on web server 1 33 weeks 1 day ago
by jannik
33 weeks 7 hours ago
by jannik
Blank Screen on Service Pack install 1 33 weeks 4 days ago
by jaydeflix
33 weeks 3 days ago
by jaydeflix
Configuration page not found 1 44 weeks 2 days ago
by bernardofca
43 weeks 3 days ago
by bernardofca
I have an error BaseProject not found 1 49 weeks 2 days ago
by andrew
49 weeks 15 hours ago
by Jon
Service Packs Needed? 1 1 year 3 days ago
by jmoffat
40 weeks 4 days ago
by in2computing
saving or inserting date into databse. 1 1 year 2 weeks ago
by vijay98
28 weeks 5 days ago
by untidy
Trouble with installation 1 1 year 6 weeks ago
by jkpalmer
1 year 6 weeks ago
by jkpalmer
Help!! Can't Add Projects 1 1 year 6 weeks ago
by Shane Dwyer
1 year 6 weeks ago
by Jon
problems new install PP088SP2 1 1 year 19 weeks ago
by bh
1 year 19 weeks ago
by Jon
Problems with allow_url_fopen 1 1 year 21 weeks ago
by rbasniak
1 year 21 weeks ago
by Jon
Access to contacts 1 1 year 22 weeks ago
by bluesbrother
1 year 22 weeks ago
by Jon
Installation problems 1 1 year 29 weeks ago
by tgloeckner
1 year 27 weeks ago
by chrisriver
How does project pier send emails? 1 1 year 32 weeks ago
by mojcris
1 year 32 weeks ago
by Jon
File size restriction of 500 kb ??? - How can I change it? 1 1 year 34 weeks ago
by cabomba
1 year 34 weeks ago
by Jon
After updating I see now "~" symbol as a prefix 1 1 year 37 weeks ago
by Ron
1 year 37 weeks ago
by Jon
Inherited website 1 1 year 41 weeks ago
by Julietuk
1 year 41 weeks ago
by Jon
2 issues one major 1 1 year 41 weeks ago
by markp20
1 year 41 weeks ago
by Jon
Greek encoding in Reports view 1 1 year 48 weeks ago
by homatidis
1 year 43 weeks ago
by chpok
Older downloads seem corrupt after migrating Projectpier to a new server 1 1 year 49 weeks ago
by Matman
1 year 49 weeks ago
by Matman
Filter tickets 1 1 year 50 weeks ago
by Asmith3006
1 year 27 weeks ago
by chrisriver
Database connection problems 1 2 years 1 day ago
by randybruder
2 years 1 day ago
by Jon
Security matters 1 2 years 1 week ago
by walkero
2 years 1 week ago
by Jon
Problems with instalation 0.8.8 1 2 years 2 weeks ago
by fbustos@inventa.cl
2 years 2 weeks ago
by fbustos@inventa.cl
time is wrong 1 2 years 4 weeks ago
by kioui
2 years 4 weeks ago
by kioui
Syndicate content